Over

eefjeEefje van de Sanden is eigenaar van Azoel. Zij heeft taal- en cultuurstudies en onderwijskunde gestudeerd. In 2013 behaalde ze haar masterdiploma onderwijskunde aan de Universiteit Utrecht. In haar studie heeft zij zich gespecialiseerd in blended learning en (taal)toetsing, en gaf ze vier jaar lang bijlessen in het voortgezet onderwijs. Vervolgens heeft ze werkervaring opgedaan bij NCOI Opleidingsgroep en Fin Eureka Vakopleidingsgroep, waar zij functioneerde als coördinator toetsontwikkeling en onderwijs- en toetsdeskundige.

Toetsontwikkeling kroop ondertussen steeds meer onder Eefjes huid. Een toets moet écht kloppen. Daar kan ze haar perfectionisme op uitleven! Ook is toetsontwikkeling erg creatief werk, bijvoorbeeld bij het schrijven van cases. En door alle verschillende vakgebieden is elke toets weer anders. Toetsing verveelt nooit!

Sinds begin 2014 is Eefje gestart met Azoel onderwijsdiensten. Zij heeft inmiddels toetsen ontwikkeld en gescreend voor een toetsexpertisebureau, een uitgeverij en verschillende opleidingsinstituten. Azoel staat ook open voor nieuwe opdrachten rondom onderwijs, tekst en toetsing.